Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip çağdaş eğitim içerisinde kullanmak, cesur, atılımcı, üreten bireyler yetiştirmek. Dünya ile bütünleşen bireyler yetiştiren, örnek bir okul olmak.

Misyon: Biz, bütün öğrencilerimizin en iyi eğitim almalarını sağlayarak, onların bilgi ve becerili, kendine güvenen, sorumluluklarını bilen, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlara çeşitli fırsatlar yaratarak, 21 . yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıyoruz. Okul olarak öğrencilerimizi hem iş hayatına hem de yüksek öğretime en iyi şekilde hazırlamak için varız.

Başarılar: Her tür yarışmalarda özellikle şiir,resim gibi konularda Türkiye çapında dereceler, üniversiteye girişte tüm dallarda büyük başarı oranı, öğrencinin kendini geliştireceği dans,müzik,spor,folklör gibi birçok dalda ücretsiz kurslar.....

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında kros müsabakalarında okulumuz genç kızlarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini almıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Beyaz Bayrak almış, Beslenme Dostu Okul Projesine dahil olmuştur ve proje halen devam etmektedir. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi tamamlanmıştır. Bengi Projesi devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında AB'de Gıda Hijyeni ve Kalite Yönetimi adlı Erasmus+ projemiz tamamlanmıştır. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında AB'de Gıda Sektöründe Yiyecek Üretim Hijyeni Stajı adlı Erasmus+ projemiz tamamlanmıştır. 07 Temmuz 2020 Cuma Ulusal Ajans Tarafından 2020 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı. AB'de Turizm Sektöründe Personel Hijyeni Stajı Proje No:2020-1-TR01-KA102-080859 Kabul Edilmiştir. projemiz devam etmektedir.
Diğer Hususlar: Öğrencilerimiz il ve ilçede yapılan şiir, resim, kompozisyon yarışmalarına ve sportif etkinliklere katılarak çeşitli başarılar elde etmektedirler.

WEB - https://kizteknik.meb.k12.tr

Adres - HACI YUSUF MAH. ORTAOKUL CAD. KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ SİTESİ HAFSA SULTAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO: 4 BANDIRMA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Eğitim

Yerleşim Yeri - Denize 100 metre uzaklıkta, ilçe kütüphanesi ile bitişik merkezde bulunmaktadır.

Ulaşım Bandırma ya gelen herkesin toplu taşıma araçları ile Cumhuriyet meydanına geldiğini varsayarak, yürüme mesafesinde. İDO ile deniz yolları iskelesi, TCDD ile tren garına yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kent Meydanı ve Bandırma Kaymakamlık Binasına 50 metre