Kurum Adı : Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://kizteknik.meb.k12.tr
Adres : Hacıyusuf Mah. Ortaokul Cad. No.2 Posta Kodu.10200 Bandırma / BALIKESİR

VİZYON
Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip çağdaş eğitim içerisinde kullanmak, cesur, atılımcı, üreten bireyler yetiştirmek. Dünya ile bütünleşen bireyler yetiştiren, örnek bir okul olmak.

MİSYON
Biz, bütün öğrencilerimizin en iyi eğitim almalarını sağlayarak, onların bilgi ve becerili, kendine güvenen, sorumluluklarını bilen, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlara çeşitli fırsatlar yaratarak, 21 . yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıyoruz. Okul olarak öğrencilerimizi hem iş hayatına hem de yüksek öğretime en iyi şekilde hazırlamak için varız.

BAŞARILAR
Her tür yarışmalarda özellikle şiir,resim gibi konularda Türkiye çapında dereceler, üniversiteye girişte tüm dallarda büyük başarı oranı, öğrencinin kendini geliştireceği dans,müzik,spor,folklör gibi birçok dalda ücretsiz kurslar.....

Öğretmen Sayısı : 52
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 460
Öğretim Şekli : Tam Gün Tam Yıl Eğitim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:00-17:00
Derslik Sayısı : 15 Atölye-İşlik Sayısı : 6
Fen Laboratuarı Sayısı : 2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Kent Meydanı ve Bandırma Kaymakamlık Binasına 50 metre
Ulaşım : Bandırma ya gelen herkesin toplu taşıma araçları ile Cumhuriyet meydanına geldiğini varsayarak, yürüme mesafesinde. İDO ile deniz yolları iskelesi, TCDD ile tren garına yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Denize 100 metre uzaklıkta, ilçe kütüphanesi ile bitişik, Bandırma İlköğretim okulunun karşısında, merkezde bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ