BALIKESİR / BANDIRMA - Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hacıyusuf Mahallesi Ortaokul Cadde No2 10200 Bandırma / BALIKESİR
Vizyon
Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip çağdaş eğitim içerisinde kullanmak, cesur, atılımcı, üreten bireyler yetiştirmek. Dünya ile bütünleşen bireyler yetiştiren, örnek bir okul olmak.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerimizin en iyi eğitim almalarını sağlayarak, onların bilgi ve becerili, kendine güvenen, sorumluluklarını bilen, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlara çeşitli fırsatlar yaratarak, 21 . yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıyoruz. Okul olarak öğrencilerimizi hem iş hayatına hem de yüksek öğretime en iyi şekilde hazırlamak için varız.
Başarılar
Her tür yarışmalarda özellikle şiir,resim gibi konularda Türkiye çapında dereceler, üniversiteye girişte tüm dallarda büyük başarı oranı, öğrencinin kendini geliştireceği dans,müzik,spor,folklör gibi birçok dalda ücretsiz kurslar.....
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Eğitim
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Bandırma ya gelen herkesin toplu taşıma araçları ile Cumhuriyet meydanına geldiğini varsayarak, yürüme mesafesinde. İDO ile deniz yolları iskelesi, TCDD ile tren garına yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri
Denize 100 metre uzaklıkta, ilçe kütüphanesi ile bitişik merkezde bulunmaktadır.
Kent Meydanı ve Bandırma Kaymakamlık Binasına 50 metre
Sportif Etkinlikler
2017-2018 Eğitim Öğretim yılında kros müsabakalarında okulumuz genç kızlarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini almıştır.
Proje Çalışmaları
2016-2017 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Beyaz Bayrak almış, Beslenme Dostu Okul Projesine dahil olmuştur ve proje halen devam etmektedir. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi tamamlanmıştır. Bengi Projesi devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2016-2017 Eğitim Öğretim yılında AB'de Gıda Hijyeni ve Kalite Yönetimi adlı Erasmus+ projemiz tamamlanmıştır. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında AB'de Gıda Sektöründe Yiyecek Üretim Hijyeni Stajı adlı Erasmus+ projemiz devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Öğrencilerimiz il ve ilçede yapılan şiir, resim, kompozisyon yarışmalarına ve sportif etkinliklere katılarak çeşitli başarılar elde etmektedirler.